Image

Πρόγραμμα Κατάρτισης & Πιστοποίησης Προσωπικού Ασφαλείας / SECURITY

Η UNIVERSAL ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Α.Ε. διοργανώνει επιμορφωτικά Προγράμματα για την Κατάρτιση Προσωπικού Ασφαλείας, βάσει προτύπων του ΚΕ.ΜΕ.Α (Κέντρο Μελετών Ασφαλείας) συνολικής διάρκειας 105 ωρών.

Τα προγράμματα κατάρτισης υλοποιούνται από πιστοποιημένους από το ΚΕ.ΜΕ.Α εκπαιδευτές ώστε οι συμμετέχοντες να οδηγηθούν επιτυχώς σε εξετάσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ΄ αριθ. 4892/1/76-γ΄/17-5-2010 Κ.Υ.Α., που οδηγούν στην λήψη πιστοποιητικού τύπου Α,’ για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Το Πιστοποιητικό τύπου Α’ είναι προσαρμοσμένο στο επαγγελματικό περίγραμμα που έχει δημοσιοποιηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού  (ΕΟΠΠΕΠ) πρώην (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.) του Υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.

Πιστοποίηση

Πιστοποίηση
Στόχος του Προγράμματος

Στόχος του προγράμματος είναι η αναβάθμιση και επικαιροποίηση των γνώσεων και των προσόντων των στελεχών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, σύμφωνα με το Πιστοποιημένο Επαγγελματικό Περίγραμμα του ΕΟΠΠΕΠ.

Το πρόγραμμα οδηγεί στην πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν, διαδικασία απαραίτητη για την εργασιακή πορεία των απασχολουμένων στον κλάδο.

Οι καταρτιζόμενοι, μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα είναι σε θέση να:

  • Συμμετάσχουν στις εξετάσεις Πιστοποίησης που θα διενεργηθούν από το ΚΕ.ΜΕ.Α για την απόκτηση της Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος
  • Συμμετέχουν στην πρόληψη και τον έλεγχο εγκληματικών δραστηριοτήτων
  • Επιτηρούν, περιπολούν και εξακριβώνουν περιστατικά
  • Επεμβαίνουν με στόχο τη λήψη προληπτικών μέτρων και την ενημέρωση των πολιτών
  • Γνωρίζουν βασικές έννοιες του Αστικού και Ποινικού Δικαίου

Είπαν για εμάς

Μαρτυρίες Καταρτιζομένων

"Είμαι ικανοποιημένη από την παρακολούθηση του προγράμματος στο UNIVERSAL EDUCATION. Το πρόγραμμα μου φάνηκε ενδιαφέρον και κατανοητό.Οι καθηγητές ήταν απόλυτα αντιληπτοί και ο τρόπος διδασκαλίας τους προσιτός για να αφομοιώσουμε την ύλη. Αν υπάρξουν και άλλα προγράμματα από το UNIVERSAL EDUCATION, με τους ίδιους αξιόλογους καθηγητές, είναι σίγουρο πως θα τα παρακολουθήσω!"

"Η UNIVERSAL ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ μου άρεσε από πάντοτε σαν σχολή! Η τιμή του προγράμματος ήταν η καλύτερη της αγοράς και ήταν καταλυτικός παράγοντας στην επιλογή μου. Το πρόγραμμα με προετοίμασε πλήρως για τις εξετάσεις στις οποίες και πιστοποιήθηκα."

"Ανταποκριθήκατε πλήρως στην πιστοποιήση Security του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (Κε.Με.Α.) με πολύ προσεγμένη ύλη! Οι καθηγητές ήταν σωστοί και πολύ κατατοπιστικοί με ορθές επισημάνσεις και με σημειώσεις που πληρούσαν με επάρκεια τις ανάγκες των εξετάσεων. Συγχαρητήρια στην UNIVERSAL ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, γιατί πέραν του ότι είναι ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο, με καθοδήγησαν ώστε να αριστεύσω στις εξετάσεις Security!"

Φόρμα Αίτησης στο Πρόγραμμα

Για να συμμετάσχετε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Συμπληρώστε το όνομά σας

Συμπληρώστε το επωνυμό σας

Invalid Input

Συμπληρώστε το κινητό σας

Συμπληρώστε το e-mail σας

1. Δηλώνω υπεύθυνα ότι παρέχω τη ρητή συγκατάθεσή μου στην UNIVERSAL ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Α.Ε. και αποδέχομαι τη συλλογή, την επεξεργασία και την αποθήκευση & διατήρηση των προσωπικών μου δεδομένων, για την εξυπηρέτηση των σκοπών του προγράμματος κατάρτισης, στο οποίο αιτήθηκα τη συμμετοχή μου.
2. Δηλώνω ότι τα δηλωθέντα στοιχεία, που έχω συμπληρώσει στην αίτηση είναι αληθή (η αίτηση υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης)
3. Γνωρίζω ότι διατηρώ τα δικαιώματα: ενημέρωσης και διαφάνειας / πρόσβασης / διόρθωσης / διαγραφής / περιορισμού της επεξεργασίας / φορητότητας των δεδομένων / εναντίωσης
4. Με την εγγραφή μου αποδέχομαι την πολιτική προστασίας δεδομένων της ιστοσελίδας για να λαμβάνω ενημερωτικά δελτία από την UNIVERSAL ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Α.Ε κι από τις υπόλοιπες εταιρείες του ίδιου Ομίλου

Δεν έχετε αποδεχτεί τους όρους

Image
ΑΘΗΝΑ

 

Μαυροκορδάτου 1 - 3,
Τ.Κ. 10678

210 9769510

210 9769562

info@ueducation.gr

ΓΕΜΗ: 124439601000

Image
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Τσιμισκή 19,
Τ.Κ. 54624

2310 283272

2310 554202

info@ueducation.gr

ΓΕΜΗ: 124439601000

Χρησιμοποιούμε Cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας,
να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.