Νέα & Ανακοινώσεις

Rainbo - Raising the Digital Literacy of Professionals to Address Inequalities and Exclusion of LGBTQI Community

ereyna rainbo

Έρευνα για την ενίσχυση του ψηφιακού γραμματισμού των επαγγελματιών με στόχο την αντιμετώπιση του αποκλεισμού της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Στο πλαίσιο του έργου “Rainbo - Raising the Digital Literacy of Professionals to Address Inequalities and Exclusion of LGBTQI Community”, η UNIVERSAL Εκπαίδευση διεξάγει διαδικτυακή έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19 στην ποιότητα των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και ψυχοκοινωνικής στήριξης που παρέχονται σε μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και την ενδεχόμενη αύξηση της διακριτικής μεταχείρισης εις βάρος τους. Στόχος της έρευνας είναι η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και η εκπαίδευση των επαγγελματιών (ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, εργαζόμενων στο χώρο της υγείας κτλ) στα νέα δεδομένα, μέσα από την αναβάθμιση των ψηφιακών τους δεξιοτήτων για την παροχή ποιοτικότερων και πιο συμπεριληπτικών, απομακρυσμένων/τηλε-υπηρεσιών σε μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.


Για να λάβετε μέρος στην έρευνά μας, μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPeXSsxIv345d76SQ1YD4uAF04UAGe7tmcTNaF1efX3IUPUQ/viewform.
Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται ανώνυμα ενώ η επεξεργασία των απαντήσεων γίνεται εμπιστευτικά και αποκλειστικά για το σκοπό του παρόντος έργου.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας!

Το έργο Rainbo - Raising the Digital Literacy of Professionals to Address Inequalities and Exclusion of LGBTQI Community” χρηματοδοτείται από τη Βασική Δράση 2 «Συνεργασία για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών» του Προγράμματος Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αποσκοπεί στην αύξηση του ψηφιακού γραμματισμού των επαγγελματιών στο χώρο της ψυχικής υγείας και υποστήριξης για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων και του αποκλεισμού της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, στον απόηχο της πανδημίας του COVID-19. Το έργο ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2021 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2023. Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω στοιχεία:
Βικτωρία Τοπαλίδη
Project Manager
M: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τ: 2109769560

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Online kick-off Meeting of Rainbo Project
Image
ΑΘΗΝΑ

 

Μαυροκορδάτου 1 - 3,
Τ.Κ. 10678

210 9769510

info@ueducation.gr

ΓΕΜΗ: 124439601000

Image
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Τσιμισκή 19,
Τ.Κ. 54624

2310 283272 , 2310 529216

info@ueducation.gr

ΓΕΜΗ: 124439601000

Χρησιμοποιούμε Cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας,
να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.